WBZ

Web Design

Web design si programare web

Ai o afaceresi doresti sa dispui de o prezenta permanenta in mediul online? Nimic mai simplu. Noi iti putem oferi servicii de web design, dar si promovare, cu o viziune creativa si profesionala pentru a ajuta la dezvoltarea imaginii tale. In momentul de fata, crearea unui site web reprezinta cea mai eficienta metoda de promovare a unei firme. Realizarea acestuia consta in conceperea structurii si a interfetei grafice, realizarea programarii si introducerea continutului: imagini, fisiere, text si alte elemente. In final, compania ta va beneficia de un web site prin care se va face o transmitere rapida a informatiilor, printr-o interfata usor accesibila.

Comert electronic / Magazin online

Dezvoltarea Internetului condus la aparitia numeroaselor magazine online, iar o buna parte a vanzarilor au trecut din mediul real in cel virtual. Pentru a avea un real succes in ceea ce priveste comertul online, magazinul tau trebuie sa beneficieze de o platforma usor de folosit si cu un design atractiv. Numarul nelimitat de produse, design-ul unic, filtrele de selectare ale categoriilor, motoarele de cautare, modalitatea de prezentare reprezinta elemente care iti vor garanta succesul in vanzarile online. Decizia de a crea un magazin este una foarte importanta si trebuie privita ca un pas inainte in ceea ce priveste dezvoltarea modalitatii de vanzare, precum si cresterea profitului. Vom analiza afacerea ta dintr-o perspectiva de ansamblu, care este pozitia pe piata si in raport cu concurenta, stabilim detaliile, apoi iti vom prezenta cea mai buna modalitate de avea succes in ceea ce priveste comertul in spatiul virtual.

Optimizare site web / SEO / Optimizare site Google

Echipa noastra va ofera servicii SEO care vor garanta ascensiunea site-ului dumneavoastra in motoarele de cautare. In functie de domeniul de activitate, site-ul dumneavoastra poate ajunge in prima pagina a motoarelor de cautare in doar cateva luni. Cu trecerea timpului pozitia in motoarele de cautare va fi consolidata, urmarind dezvoltarea paginii dumneavoastra web in mediul online, lucru care va va ajuta in dezvoltarea brand-ului si respectiv a afacerii. Prin SEO se va urmari in permanenta atragerea de noi vizitatori, care ulterior pot deveni clienti.

Succesul oricarui site, va consta in pozitia sa in urma diverselor cautari si a numarului de vizitatori ce vin din motoarele de cautare.

© 2005-2015 WEBZONE TELECOM SRL